HSD Media Toolkit

HSD Media Toolkit

Security Delta (HSD) is hét nationale veiligheidscluster. Zo’n 300 bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen werken er sinds 2013 samen om het verschil te maken in de veiligheid van onze digitaliserende samenleving. Door hun kennis te delen en samen te werken aan innovatieve veiligheidsoplossingen, die ook (inter)nationaal uitgerold kunnen worden. HSD ‘denkt, durft en doet’ en zorgt voor toegang tot kennis, innovatie, markt, financiering en talent. De randvoorwaarden voor een succesvol veiligheidscluster. Dit alles met als gezamenlijke doel het versterken van de Nederlandse economie, het creëren van werkgelegenheid en een digitaal weerbaarder Nederland. Het nationale veiligheidscluster heeft een sterke verankering in Zuid-Holland en een fysieke ontmoetingsplek, de HSD Campus in Den Haag.

Persberichten

Persverzoeken

Journalists and reporters can contact Chantal de Niet, Communications Manager via +31(0)6 20 44 18 30 or chantal.deniet@securitydelta.nl

Security Delta in the media

Download HSD Beeldmateriaal

HSD video’s

Corporate video HSD
Get more information about the Dutch Security Cluster HSD and how this open innovation ecosystem works. Together we secure the future.
HSD Campus
HSD Campus is the innovation centre of the Dutch security cluster, located in The Hague.

Download logo’s ‘Powered by HSD’ merken