Cross sectorale CISO Intervisie Sessies

Cross sectorale CISO Intervisie Sessies

Tweemaal per jaar organiseert Security Delta CISO sessies, om CISO’s uit verschillende sectoren uit te dagen en te inspireren.

Icon Cross sectorale CISO Intervisie Sessies

Tijdens deze sessies krijgen CISO’s de ruimte om uitdagingen die zij tegenkomen in het cybersecurity domein te bespreken met collega’s van andere organisaties. Onderwerpen lopen uiteen, maar voorbeelden uit het verleden zijn onder andere de Log4j kwetsbaarheid, CISO leiderschap en de volwassenheid van de organisatie.

 

De CISO sessies zijn gestructureerd rondom een thema, met presentaties, stellingen, en voldoende ruimte voor interessante discussies over de besproken onderwerpen. Het aantal deelnemers per sessie wordt beperkt gehouden om de bijeenkomsten interactief te maken. Na afloop worden alle deelnemers uitgenodigd voor een borrel om na te spreken over hun ervaringen tijdens de sessie. Deze structuur is erop gericht om deelnemers uit te nodigen om met elkaar in gesprek te gaan, om zodoende kennis uit te wisselen en beter kennis te maken met hun collega CISO’s.

 

CISO Conferentie

Naast deze sessies organiseert Security Delta (HSD) ieder jaar in november een CISO conferentie op grotere schaal. Hier wordt een scala aan onderwerpen besproken met aanwezige CISO’s en security specialisten. Het aanhoren van verschillende perspectieven vanuit een bredere verscheidenheid aan organisaties binnen het vakgebied is hier van grote meerwaarde. Ook bieden deze conferenties een uitstekende mogelijkheid om te netwerken met andere CISO’s binnen het vakgebied.

 

Lees hier een verslag van een eerdere CISO sessie voor een nog concreter beeld.

 

 

Interesse?

Meer weten over CISO sessies of wilt u zich aansluiten bij een werkgroep?

Stuur een email naar info@securitydelta.nl

Saskia Noordewier
Saskia Noordewier
Head Innovation Liaison