HSD Financieringswijzer

HSD Financieringswijzer

Op zoek naar financieringsmogelijkheden binnen het veiligheidsdomein? Dan biedt de HSD Financieringswijzer uitkomst.

Icon HSD Financieringswijzer

De financieringswijzer geeft een overzichtelijk beeld van alle beschikbare subsidiemogelijkheden in de verschillende fasen van het innovatieproces. 

 

Het is ingedeeld in drie categorieën: 

 

Bij elke categorie vindt u de naam van het subsidiefonds, doelgroep, type project, stadium van het project, projectkosten en type financiering. Door te klikken op de naam van een regeling opent u de bijbehorende factsheet met aanvullende informatie over de regeling. 

 

Dynamisch

De vermelde financieringsmogelijkheden zijn dynamisch kunnen in de loop der tijd wijzigen. We hebben begin 2021 de informatie verzameld in nauwe samenwerking met Leap. Mochten er relevante subsidies ontbreken, wilt u dit dan aan ons doorgeven via info@securitydelta.nl

 

Meer info
Voor gedetailleerde vragen over financieringsmogelijkheden kunt u contact opnemen met RVO via 088 042 42 42 of de KVK via 0800-1014 of via financiering@kvk.nl. 

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met HSD via info@securitydelta.nl. Wij zullen u in contact brengen met organisaties of deskundigen die u verder kunnen helpen.