Aanmelden HSD nieuwsbrief en e-mailings

Wilt u niets missen van wat er binnen het veiligheidscluster HSD gebeurt? Meld u aan voor de HSD nieuwsbrief en e-mailings! 
 
U ontvangt:
  • HSD nieuwsbrief: verschijnt 5 keer per jaar en bevat nieuws, calls, events, vacatures, interviews, innovatieprogramma's en meer.
  • Security Insight nieuwsbrief: verschijnt 5 keer per jaar en bevat de nieuwste security rapporten, blogs, podcasts, events, webinars en innovaties.
  • HSD nieuwsbrief specials: verschijnt 3 keer per jaar en gericht op onze Access to's.
  • Uitnodigingen HSD Cafés, die meerdere keren per jaar worden georganiseerd.

 

Subscribe

* indicates required

 

Afmelden en privacybeleid
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de afmeldlink te klikken in de footer van elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@securitydelta.nl. We zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen, zie voor meer informatie ons privacybeleid. Door op de 'subscribe'-knop te klikken, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

We gebruiken MailChimp als platform. Door op de aanmeldknop te klikken, erkent u ook dat de door u verstrekte informatie zal worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacy beleid en Voorwaarden.