Cyber Kracht

Cyber Kracht

Cyber Kracht is het online platform voor ondernemers in Zuid-Holland die meer willen weten over cybersecurity

Icon Cyber Kracht

Want hoe beschermt u uw bedrijf tegen cybercriminaliteit? Of denkt u “dat gebeurt mij niet”? Op Cyber Kracht geven we handige tips & tricks om uw bedrijf op eenvoudige wijze te beschermen. Ondernemers uit verschillende sectoren gaan hierover met cyberexperts in gesprek. U kunt hier ook zelf in contact komen met een cyberexpert die u verder kan helpen.

 

Het aantal cyberaanvallen neemt toe en regelmatig zijn ondernemers het slachtoffer. Cybercriminelen kijken niet meer naar de grootte of waarde van een bedrijf, maar zoeken naar een digitale deur die openstaat of waar geen slot op zit. Digitale veiligheid is voor kleine ondernemingen vaak iets wat erbij in schiet, terwijl digitale ónveiligheid grote gevolgen kan hebben. Daarom vindt u op Cyber Kracht de juiste handvatten om uw bedrijf op eenvoudige wijze beter digitaal te beschermen.

 

HSD Talks & Tools

Bent u een ondernemer en denkt u dat cybercriminelen bij u niets te zoeken hebben? HSD Talks & Tools zijn er speciaal om uw vragen over digitale veiligheid te beantwoorden. Hier gaan ondernemers in gesprek met cyberexperts en vindt u handige tips & tricks op het gebied van digitale beveiliging.

 

Bezoek www.ikhebcyberkracht.nl 

Meer weten over Cyber Kracht?

Linda Muilwijk
Linda Muilwijk
Senior Communicatie Adviseur