Marktconsultatiesessies

Marktconsultatiesessies

Ontdek de mogelijkheden om in een besloten sessie veiligheidsknelpunten te bespreken met verschillende experts!

Icon Marktconsultatiesessies

Wist u dat HSD u kan helpen om oplossingen te vinden voor uw cybersecurity uitdagingen? Heeft uw organisatie of sector een veiligheidsvraagstuk, dan nodigen we u graag uit om deze voor te leggen aan experts binnen ons cluster tijdens een kosteloze marktconsultatie sessie. Met als doel u een uniek en multidimensionaal beeld te geven van het vraagstuk en te zoeken naar passende oplossingen.

 

Deze sessies zijn bedoeld voor organisaties of sectoren waar veiligheid hoog op de agenda staat en die geïnteresseerd zijn om samen met onze gespecialiseerde HSD partners hun cyberveiligheid op een hoger niveau te brengen. HSD biedt een veilige en vertrouwde omgeving en is moderator van de sessie, waarbij het delen van expertise voorop staat.

 

De marktconsultatiesessies hebben onder andere tot doel bij te dragen aan de cyberweerbaarheid van organisaties in de keten en binnen sectoren en kunnen organisaties helpen met de nieuwe securityrichtlijnen die voortkomen uit de NIS2. Deze sessies zijn mede mogelijk gemaakt door MRDH, programma Sectoraal Digitaal Veilig.

Interesse?

Stuur een van ons een e-mail!

Netania Engelbrecht
Netania Engelbrecht
Community Manager/Innovation Liaison
Anne Visser
Anne Visser
Innovation Liaison