HSD Cafés

HSD Cafés

Bezoek ook onze HSD Cafés! Met elke keer een ander onderwerp in de spotlight onder leiding van experts. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kom netwerken tijdens de borrel. We hopen u snel te zien!

Een aantal keer per jaar organiseert HSD Office een HSD Café rond een interessant security topic. Tijdens de HSD Cafes komt u meer te weten over de laatste ontwikkelingen, kansen en uitdagingen binnen het veiligheidsdomein. De HSD Cafés zijn toegankelijk voor professionals, experts, studenten en alle andere geïnteresseerden.

 

Tijdens het HSD Café nodigen wij u uit om belangrijke beveiligingsonderwerpen te bespreken en potentiële (nieuwe) zakenpartners te ontmoeten. De informele en interactieve setting biedt u de mogelijkheid om:

  • Uitdagingen en kansen op security onderwerpen te bespreken.
  • Potentiële zakenpartners ontmoeten.
  • Interactie met- en leren van experts, professionals, studenten en elkaars perspectieven.
  • Uw netwerk een boost te geven.

 

Discussier mee, leer over de nieuwste kansen en uitdagingen, en breid uw netwerk uit! Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende HSD Cafés.

 

Praktische Informatie

De HSD Cafés vinden plaats tussen 15:00u - 18:00u, op de HSD Campus. De HSD Cafés zijn gratis en zonder kosten bij te wonen. Hieronder vindt u een overzicht van de komende HSD Cafés. Klik op het HSD Café dat u wilt bijwonen om u in te schrijven.

 

Bent u een HSD partner?

Naast de mogelijkheid om als bezoeker deel te nemen aan het HSD Café, kunt u als HSD partner de mogelijkheid krijgen om als expert of keynote speaker deel te nemen aan het programma. Bovendien bent u in staat om uw beveiligingsuitdaging gerelateerd aan het onderwerp te pitchen. De deelnemers worden vervolgens uitgenodigd om mogelijke oplossingen voor uw uitdaging te bespreken. 

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

De voertaal van het HSD Café is Nederlands.

 

Een overzicht van de komende HSD Cafés: