Toegang tot Markt

Toegang tot Markt

We helpen organisaties met het maken van nieuwe connecties en het betreden van de (inter)nationale markt.

Icon Toegang tot Markt

Met de beste connecties die we hebben, helpen wij organisaties om nieuwe verbindingen te leggen, innovaties op te schalen en hun groeistrategieën uit te voeren. Het HSD-ecosysteem bevat enorm veel kennis en expertise waar uw organisatie van kan profiteren.

 

Ontdek Internationale markten

HSD kan u helpen om internationale markten te betreden en u te verbinden met ons wereldwijde netwerk. Dit doen we door verschillende roadmaps aan te bieden om internationale markten in de beveiligingssector te betreden. U te betrekken bij handels- of softlanding programma's naar diverse focuslanden, u te begeleiden bij het ontwikkelen van een internationaliseringsplan en/of helpen bij het kiezen van de voor u relevante landen. Geïnteresseerd? Bezoek onze pagina Ontdek internationale markten voor meer gedetailleerde informatie!


Vestigen in Nederland

Organisaties die willen uitbreiden op de Europese en Nederlandse markt hebben de mogelijkheid om deel uit te maken van het Nederlandse veiligheidscluster Security Delta (HSD) waar bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken en een gemeenschappelijk doel delen: meer bedrijvigheid en een veilige wereld. Nederland biedt een sterk vestigingsklimaat voor beveiligingsbedrijven. Bezoek voor meer informatie onze Vestigen in Nederland pagina!

 

Marktconsultatie sessies

HSD verbindt ook actief veiligheidsuitdagingen van eindgebruikers met experts binnen ons netwerk. Dus heeft u een uitdaging op veiligheidsgebied? Verken uw vraagstuk met meerdere experts tijdens een marktconsultatiesessie!

 

Deze sessies zijn gericht op organisaties voor wie security hoog op de agenda staat en die er belang bij hebben om continu te leren samen met onze gespecialiseerde HSD-partners hun cybersecurity naar een hoger niveau te tillen. Geïnteresseerd? Bezoek onze pagina Marktconsultatie sessies voor meer gedetailleerde informatie!