Ontdek Internationale markten

Ontdek Internationale markten

Wij kunnen u helpen om internationale markten te betreden en u te verbinden met ons wereldwijde netwerk.

Icon Ontdek Internationale markten

Veiligheidsvraagstukken beperken zich niet tot een stad, regio of land. We helpen organisaties de nationale en internationale markt te betreden, zodat zij hun innovaties opschalen en groeistrategieën uitvoeren. We halen actief veiligheidsvragen op van bedrijven en andere organisaties en koppelen die aan de experts in ons netwerk. Met communicatie positioneren we het cluster en de individuele organisaties.

 

Wilt u uw bedrijf internationaliseren?

Krijg uit eerste hand toegang tot de vele kansen op de internationale securitymarkt met het HSD netwerk! HSD en InnovationQuarter, samen met partnerorganisaties zoals de European Enterprise Network (EEN), adviseren en ondersteunen organisaties bij hun internationalisering. 

 

Afhankelijk van uw ambities betrekken we u bij onze internationaliseringsprogramma’s richting diverse focuslanden. Ook begeleiden we u bij het ontwikkelen van een internationaliseringsplan en/of helpen we bij het kiezen van de voor u relevante landen. Wij bieden u meerjarige marktontwikkelingsprogramma's, soft-landing mogelijkheden en internationaliseringsadvies & matchmaking voor uw bedrijf.

 

 

Internationale markt ontwikkelingsprogramma’s

We bieden organisaties de mogelijkheid om internationale markten te verkennen met support in de volgende landen:

 

 

 

Global Soft-landing kansen

Samenwerking op wereldwijde schaal is cruciaal, daarom richten wij ons op de samenwerking met andere beveiligingsclusters in de wereld. Door onze krachten te bundelen, hebben we voor bedrijven de unieke kans gecreëerd om voor een proefperiode te ‘soft-landen’ in de markt van deze partnerclusters. Bedrijven en ondernemers die deelnemen aan het programma voor een zachte landing profiteren van gratis toegang tot uitstekende middelen en commerciële kansen, kansen om kennis te maken met nieuwe partners en getalenteerde werknemers, praktische begeleiding bij het zakendoen op de lokale markt, en zo de mogelijkheid hebben om nieuwe internationale markten te testen met een laag risico. Dankzij deze samenwerkingen hebben bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om deel te nemen aan een Global EPIC softlanding-programma of om deel te nemen aan het softlanding-programma Ottawa 

 

 

 

Internationalisering Advies & Matchmaking

Het vinden van een internationale zakenpartner of het uitzoeken van uw internationaliseringsstrategie kan tijdrovend en uitdagend zijn omdat u geen overzicht heeft van de kansen en uitdagingen. Weet dat er meerdere mogelijkheden zijn waar de Innovation Liaisons van HSD en de Accountmanagers van InnovationQuarter je kunnen helpen. Sluit je aan bij de:

 

 

Dit geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf uit te breiden en uw zakelijk netwerk internationaal te verbreden.

 

Meer informatie?

Pieter Schneider
Pieter Schneider
Innovation Liaison
Paul Coumans
Paul Coumans
Junior Innovation Liaison