Vestigen in Nederland

Vestigen in Nederland

Icon Vestigen in Nederland

Bent u een beveiligingsbedrijf dat (verder) wil uitbreiden op de Europese markt? Word onderdeel van het Nederlandse veiligheidscluster HSD waar bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken en een gezamenlijk doel hebben: meer bedrijvigheid en een veilige wereld. 

 

Nederland biedt een sterk vestigingsklimaat voor beveiligingsbedrijven: 

 • Een speciaal team voor buitenlandse investeringen, dat vertrouwelijke, kosteloze diensten aanbiedt aan internationale bedrijven, inclusief matchmaking services. 
 • Een sterk netwerk van wederverkopers en distributeurs.
 • 300 miljoen consumenten binnen een straal van 600 miles.
 • Gelegen op het Europese vasteland, lid van de EU en de eurozone, met gemakkelijke toegang tot de Europese markt.
 • Hoogopgeleide en meertalige arbeidskrachten.
 • Een concurrerend belastingklimaat, met onder meer gunstige fiscale stimulansen voor O&O-activiteiten.
 • Uitstekende levenskwaliteit.
 • Aanwezigheid van het Nederlandse veiligheidscluster HSD: netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden.
 • HSD Campus in Den Haag. 

 

Global EPIC soft-landing platform

HSD is lid van het Global EPIC Soft-landing platform. Het Global EPIC Soft-landing programma biedt het midden- en kleinbedrijf (MKB) uit de andere deelnemernde Global EPIC landen een unieke kans om voor een proefperiode te 'soft-landen' op de Nederlandse markt.

 

Het Soft-Landingprogramma biedt (zonder kosten voor u):

 • Een ontmoetingsruimte op de HSD Campus - het nationale innovatiecentrum voor veiligheid in de stad Den Haag - volledig gefinancierd in het kader van dit programma.
 • Mentorschap van InnovationQuarter, de Nederlandse Kamer van Koophandel, leiders uit het bedrijfsleven en de HSD Office.
 • Vijf gearrangeerde afspraken met potentiële zakenpartners.
 • Ondersteuning bij de toegang tot financiële middelen, het aantrekken van strategische partners en het verfijnen van bedrijfsmodellen voor marktkansen in de EU-regio.
 • Grotere blootstelling aan mondiale partners en mogelijkheden om klanten te werven.
 • Advies over marktomstandigheden, academische verplichtingen, immigratieoverwegingen en andere praktische zaken.

 

Regio Rotterdam - Den Haag

Den Haag heeft zich op de kaart gezet als een belangrijk centrum voor cyberbeveiliging in Europa, wat blijkt uit de aanwezigheid van een breed scala aan cyberbeveiligingsorganisaties, zoals het European Cybercrime Centre Europol (EC3), het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), de NATO Communications and Information Agency, de Cyber Security Academy en een breed scala aan beveiligingsbedrijven. De stad is ook de thuisbasis van de HSD Campus, het nationale centrum voor veiligheid, waar bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken om innovatieve beveiligingsoplossingen te ontwikkelen.

 

HSD

Security Delta (HSD) is hét nationale veiligheidscluster. Zo’n 300 bedrijven, overheidsorganisaties en kennispartijen werken sinds 2014 samen om het verschil te maken in de veiligheid van onze digitaliserende samenleving. Door hun kennis te delen en samen te werken aan innovatieve veiligheidsoplossingen, die zowel binnen als buiten Nederland opgeschaald kunnen worden. De focus ligt hierbij op Cybersecurity & -weerbaarheid, Data & AI/Intel en Slimme Veilige Samenlevingen.

 

HSD is een non-profit organisatie die ‘denkt, durft en doet’ en zorgt voor toegang tot kennis, innovatie, markt, financiering en talent. De randvoorwaarden voor een succesvol veiligheidscluster. De HSD Campus in Den Haag is de inspirerende ontmoetingsplek. Dit alles met als gezamenlijke doel het versterken van de Nederlandse economie, creëren van werkgelegenheid en een digitaal weerbaarder Nederland.

 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van soft-landing in Nederland en hoe u kunt deelnemen aan dit programma, kunt u contact opnemen met:

 

Martijn van Hoogenhuijze:
martijn.vanhoogenhuijze@innovationquarter.nl

 

Philip Meijer:

philip.meijer@innovationquarter.nl

 

Paul Coumans:

paul.coumans@securitydelta.nl

 

 

Schermafbeelding 2019 02 04 om 14.59.53

variant 03 zonder achtergrond0.5x

Geinteresseerd?

Stuur ons een email!

Pieter Schneider
Pieter Schneider
Innovation Liaison
Paul Coumans
Paul Coumans
Junior Innovation Liaison