Kennis Sessies

Kennis Sessies

HSD organiseert verschillende soorten events om het debat over veiligheidsuitdagingen te stimuleren, samenwerkingen te bevorderen en kennisdeling te faciliteren.

Icon Kennis Sessies

HSD Cafés

Meerdere keren per jaar organiseren wij HSD Cafés. Met elke keer een ander actueel onderwerp, toegelicht door experts. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kansen op gebied van veiligheid in een digitaliserende wereld. Tijdens de discussie is er volop ruimte om ook uw mening te delen. De borrel na afloop geeft u de mogelijkheid om te netwerken. Lees meer over HSD Cafés en de eerstvolgende edities hier.

 

HSD Lunch & Talks

Om kennisdeling en ontmoetingen te stimuleren kleuren we onze netwerklunches op de HSD Campus met interessante onderwerpen. Sprekers delen tijdens een korte pitch hun kennis en kunde, geven ze tips of zetten ze aan tot discussie. Dit doen we tijdens een heerlijke lunch onder de noemer: 'HSD Lunch & Talk'. Voor meer informatie over de eerstvolgende HSD Lunch & Talk en om je aan te melden, bekijk hier de lijst met HSD-events.

 

Round Table Sessions

HSD organiseert elk jaar verschillende Ronde Tafel Sessies gekoppeld aan onze innovatieprogramma’s. In een selecte groep leiden we een onderwerp in en discussiëren de aanwezigen experts over de laatste trends, ontwikkelingen, kansen of risico’s.

 

Meer informatie?

Neem gerust contact met me op.

Hetty de Ruijt-Prins
Hetty de Ruijt-Prins
Project Coordinator