HSD Campus

HSD Campus

De inspirerende ontmoetingsplek van het nationale veiligheidscluster Security Delta (HSD). 

Op de HSD Campus - het nationale innovatiecentrum van het veiligheidscluster in Den Haag - werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit het hele land samen om kennis te delen en producten en diensten te ontwikkelen die bijdragen aan een veiligere digitale wereld. 

 

Dit nationale innovatiecentrum biedt IT-labs, onderwijs- en opleidingsfaciliteiten, flexibele werkplekken en kantoorruimte en vergaderruimtes.

 

Samenwerking versnellen

De HSD Campus dient als inspirerende ontmoetingsplaats voor ondernemers, studenten en professionals. Het is bijvoorbeeld de thuisbasis van het IoT Forensics Lab van de Hogeschool Leiden. Ook HSD Office faciliteert het veiligheidscluster vanaf de HSD Campus. Als aanjager en onafhankelijke partij stimuleert HSD Office samenwerkingen binnen het cluster, verbinden ze bedrijven, overheden en kennisinstellingen en faciliteren ze kennisdeling tussen hen. Ook organiseert HSD Office toegang tot markt, kennis, innovatie, talent en kapitaal. 

 

Kijk op www.hsdcampus.nl voor meer informatie over de HSD Campus en de mogelijkheden om gebruik te maken van de faciliteiten.


Naar HSD Campus