MKB Think & Drink Event: Better Safe Than Sorry

Datum:
04 juli 2023
Tijd:
17:00u - 20:30u
Locatie:
Pathe Buitenhof, Den Haag
Organisator:
MKB Den Haag, Platform Veilig Ondernemen Nederland , Security Delta (HSD) en Gemeente Den Haag

Op dinsdag 4 juli van 17:00-20:30 organiseren MKB Den HaagPlatform Veilig Ondernemen Nederland Security Delta (HSD) en Gemeente Den Haag de Think & Drink: Better Safe Than Sorry over cybercrime bij Pathé Buitenhof.

Cybercrime is helaas voor veel ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf MKB-bedrijven ermee te maken krijgt. De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. Het is dus zaak om als ondernemer maatregelen te nemen om zoveel mogelijke schade te voorkomen.

Tijdens deze Think & Drink vertelt IT-expert Bert de Jong waarom ondernemers kwetsbaar zijn voor cybercrime. Daarnaast deelt Vincent Stittelaar van het cybercrime team van de Politie Eenheid Den Haag kennis over de meest voorkomende cyberdelicten in Den Haag. Ook vertelt een ondernemer die slachtoffer is geworden van cybercrime zijn verhaal over hoe hij zijn bedrijf verloor aan een cyberhack. De avond wordt geopend door wethouder Saskia Bruines met moderator Ewout Genemans en Grant Thornton Netherlands. Het belooft een informatieve en interessante avond te worden!

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 4 juli. Let op: vol = vol. Voorafgaand aan het inhoudelijk programma wordt avondeten verzorgd.

 

Dit event maakt onderdeel uit van het HSD programma 'Cyberkracht' met als doel MKB cyberweerbaarder te maken

Betrokken HSD partners