Studiedag Innovatie, Technologie en Veiligheid

Datum:
20 januari 2015
Tijd:
09:00u - 18:00u
Locatie:
Belgie
Organisator:
INNOS

Veiligheid is een zaak van iedereen. Daarom verenigt het Open Innovatiecentrum voor Veiligheid (INNOS), overheid, bedrijven en kennisinstellingen om na te denken over fundamentele veiligheidsvraagstukken.
 
Op vraag van Willy Bruggeman, voorzitter van de visiegroep ‘Politie 2025’, organiseert de onderzoeksgroep ‘Governing & Policing Security’ (GaPS, UGent) in samenwerking met het Innovatiecentrum voor Veiligheid (INNOS) en het Centrum voor Politiestudies (CPS) op 20 januari 2015 een studiedag over ‘Innovatie, Technologie en Veiligheid’.
 
Naast de presentatie van het pilootproject van de vzw INNOS, wordt op deze studiedag vanuit een triple-helix benadering gestreefd naar interactie tussen overheden, bedrijven en kennisinstellingen. Tijdens de workshops wordt er op basis van concrete probleemstellingen interactief nagedacht over innovatieve technologische oplossingen voor hedendaagse veiligheidsuitdagingen.

Deze studiedag is volledig gratis. Let wel, indien u registreert, en u bent de dag zelf niet aanwezig, zullen we u vragen uw deelnamekost aan het goed doel te storten.