Mini-congres: Digitale weerbaarheid, randvoorwaarde voor ondernemend Nederland

Datum:
30 oktober 2014
Tijd:
13:30u - 17:30u
Locatie:
Den Haag, Korte Vijverberg 2
Organisator:
Rabobank, Alert Online, MKB Cyber Advies Nederland

Dit congres over digitale veiligheid, wordt specifiek voor het Midden- en Kleinbedrijf georganiseerd door MKB Cyber Advies Nederland BV, in het kader van Alert Online 2014.

Sprekers
O.a. mr. Lodewijk van Zwieten, Landelijk officier Cyber Crime bij het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie en Tineke Netelenbos, voorzitter van ECP en Digivaardig & Digiveilig en lid van de nationale Cyber Security Raad, zullen ingaan op de recente ontwikkelingen ten aanzien van de kansen en bedreigingen voor het MKB in het digitale domein.

Uiteraard is er ook ruimte voor netwerken, het uitwisselen van ervaringen en het vergaren van informatie. Voor u als ondernemer een uitgelezen kans om bijgepraat te worden en met collega's en experts over dit onderwerp te kunnen spreken.

Deelname en aanmelding
Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via de aanmeldknop. Na aanmelding ontvangt u tijdig het definitieve programma. Mocht u van mening zijn dat dit congres ook van waarde kan zijn voor collega's of relaties, laat het ons weten. Wij verwelkomen uw suggesties.

Betrokken HSD partners