HSD Café: Crisis Management

Datum:
24 november 2020
Tijd:
15:30u - 16:50u
Locatie:
Online
Organisator:
HSD

HSD Café : Crisis Management 

 

Crisissen worden steeds complexer. En de huidige cyberdimensie speelt hier wijd verspreid mede een rol in. De recente COVID-19 crisis laat zien dat er kansen liggen voor innovatie en vooruitgang, op het gebied van (cyber) crisismanagement.

Op basis van dit gegeven organiseerde HSD Office onlangs een Expert Ronde tafel: Crisis Management met als titel “Noodzaak en vraag is geïdentificeerd”. De sessie was een kick off voor verdere programmering met als doel om samen met innovatieve oplossingen rond dit cruciale thema te komen. De experts waren het erover eens: crisisbewustzijn is niet vanzelfsprekend bij mensen of organisaties. Impactbepaling en het filteren van informatie tijdens een crisis blijft een menselijk handeling. Extra inzetten op training en informatiemanagement is dus wijs. 

 

In navolging op deze Ronde tafel en dit onderwerp nodigen wij u graag uit voor het HSD Café “Crisis Management” op donderdag 24 november 2020 van 15.30 uur tot 16.50 uur. Tijdens dit Café gaan wij graag de dialoog met u aan en showcasen wij een aantal innovatieve oplossingen van partijen die deelnamen aan de Ronde tafel.
 
Deze editie van het HSD Café is een theoretische verkenning van informatie en crisismanagement en uitdagingen hierin tijdens een crisis. Hiernaast worden innovatieve oplossingen in crisis- en informatiemanagement over het voetlicht gebracht. De nadruk ligt tijdens deze innovatie presentaties op de theorie en principes die hieraan ten grondslag liggen.

 

Wij zien u graag tijdens deze inspirerende online bijeenkomst op donderdag 24 november a.s.

 

Programma

15.30-15.35 uur: Welkom/opening 
15.35-16.00uur: Jelle Groenendaal en Joyce Koch:
                           algemene principes en theorie
                           voor tooling/technologie
                           binnen crisismanagement
16.00-16.10 uur: Crisisplan
16.10-16.20 uur: Cybexer
16.20-16.30 uur: Booz Allen Hamilton
16.30:16.40 uur: Pandora Intelligence
16.40- 16.50 uur: Afsluiting

 

(Eventuele uitloop tot 17:00 uur)

 

Sprekers en verder programma worden nader bekendgemaakt.

 

Note for non-Dutch speakers: the language of the event is Dutch. Non-Dutch speakers are welcome to come and participate as well.