Holland Strikes Back

Datum:
28 oktober 2014
Tijd:
13:30u - 20:00u
Locatie:
Rijtuigenloods, Amersfoort
Organisator:
Stichting NL-NET, ISPConnect en DHPA (met steun van o.a. HSD)

Op 28 oktober aanstaande organiseren Stichting NL-NET, ISPConnect en DHPA in de De Rijtuigenloods te Amersfoort het event “Holland Strikes Back, Het Nederlandse offensief tegen cyber crime”. Het event wordt georganiseerd in het kader van het Alert Online programma van het ministerie van V&J, NCSC / NCTV.

 Nederland is een internationale speler op het gebied van internetinfrastructuur en is daarmee ook een aantrekkelijk doelwit voor cyberaanvallen. Gelukkig is Nederland ook zeer actief op het gebied van IT-innovatie en weten de online sector, het bedrijfsleven en de overheid zich steeds beter te weren tegen cybermisdaad.

 Op 28 oktober a.s. presenteren toonaangevende sprekers de belangrijkste Nederlandse initiatieven tegen cyberaanvallen. Onder meer Dick Schoof (NCTV), Gert Wabeke (KPN), Dr. Michel van Eeten (TU Delft), Barend Sluijter (NCSC), en Jan Piet Barthel (NWO) betreden op deze dag het podium. Zij gaan in op het omgaan met DDoS-aanvallen, de NaWas, AbuseHub, Secure Peering, ethisch hacken, Secure DNS en samenwerkingen in Europees verband.

 Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door The Hague Securty Delta, Infradata, ASP4all, de HSD, NL-ix, Surfnet, SIDN, Verisign en Ziggo.