Webinar: Groeiplannen voor Justitie en Veiligheid

Datum:
27 mei 2021
Tijd:
14:00u - 15:30u
Locatie:
Online
Organisator:
Ministry of Justice and Security

Het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) organiseert op donderdag 27 mei van 14:00 - 15:30 uur een webinar over het Nationaal Groeifonds en het Groeiplan Nederland.

 

Op de website van het Nationaal groeifonds kan iedereen die dit wil, tot 31 mei, een groeiplan voor Nederland delen. Het ministerie van Justitie en Veiligheid begrijpt dat het delen van een groeiplan intimiderend kan zijn. Je bent tenslotte niet zeker wie meekijkt of over wat er met je suggesties gebeurt. Toch biedt het groeifonds ook dit jaar een enorme kans om belangrijke groeistappen voor Nederland voor te stellen.

 

Het Innovatieteam van JenV wil tijdens het webinar geïnteresseerden graag de kans geven om ideeën voor groeiplannen gerelateerd aan recht en veiligheid te delen. Ook krijgen deelnemers meer inzicht in de manier waarop JenV kijkt naar de buitengewone kansen die het groeifonds met zich meebrengt. Tijdens de 90 minuten durende sessie is voor deelnemers tijd om de eigen visie te toetsen en eventueel partners te vinden voor eigen projecten.

 

Aanmelden
Aanmelden voor het webinar kan door een mail te sturen naar Suzanne Laman Trip: s.w.f.laman.trip@minjenv.nl. In de ontvangstbevestiging ontvangt u een Webex-uitnodiging om online deel te kunnen nemen.

Betrokken HSD partners