Paneldiscussie: Train as they fight

Datum:
20 april 2021
Tijd:
10:00u - 11:00u
Locatie:
Online
Organisator:
Cybersprint

Cybercriminelen vechten gemeen. Ze houden geen rekening met de omstandigheden van hun slachtoffers en slaan toe waar ze kunnen, vaak via de blinde of zwakke plekken in jouw IT systemen of die van je leveranciers. Volautomatisch dringen zij je organisatie binnen, plaatsen achterdeurtjes, infecteren je systemen, lekken je gevoelige data, of versleutelen je bestanden in ruil voor geld.


Bereiden wij ons wel goed genoeg voor op die mentaliteit? En zo niet: hoe pakken we dat aan?


Aan de hand van uitdagende stellingen en onderwerpen zullen drie experts uit de cybersecurity wereld hun inzichten en verbeterpunten delen vanuit verschillende aspecten.


- Pepijn Vissers van Chapter8 heeft met zijn technische kennis en ervaring als security specialist voor allerlei organisaties een goede blik op de zakelijke kant.
- Dave Woutersen van NCSC weet als geen ander hoe cybersecurity op een strategisch niveau binnen de overheid en de samenleving in elkaar steekt.
- Xander Koppelmans weet als succesvol ondernemer hoe juist de kleinere organisaties tegen moeilijkheden aan kunnen lopen. Daarnaast is hij zelf slachtoffer van cyberaanval geweest. Wat houdt dat nu precies in? En hoe kom je hier weer bovenop?
- Eward Driehuis van Cybersprint is host en moderator tijdens deze paneldisccussie. Met zijn jarenlange ervaring als cybersecurity expert, weet hij precies welke vragen hij moet stellen aan de panelleden voor een prikkelende discussie.


Wil je meedoen aan deze discussie? Dat kan! Beoordeel stellingen en chat mee tijdens de sessie.

Betrokken HSD partners