Den Haag Inspireert kennissessie: Is jouw digitale deur goed op slot

Datum:
23 juni 2023
Tijd:
12:30u - 18:30u
Locatie:
Amare, Den Haag
Organisator:
Gemeente Den Haag

Op vrijdag 23 juni organiseren de gemeente Den Haag en de Economic Board The Hague het inspiratie- en netwerkevenement Den Haag Inspireert! voor ondernemers en werkgevers uit Den Haag en de regio.

Dit is hét jaarlijkse evenement waarbij de stad, de regio en het bedrijfsleven gezamenlijk naar de toekomst kijken. Er wordt ingezet op verschillende thema’s waarbij bezoekers worden geprikkeld tot nieuwe ideeën. Tevens is er de focus op het maken van nieuwe contacten, samenwerking en wordt overkoepelend ondernemerschap gestimuleerd.

Het plenaire programma bestaat uit verschillende inspirerende ‘seven- minute talks’ waarbij ideeën en toekomstvisies over diverse actuele thema’s worden geschetst. 

 

Kennissie door HSD

Naast het plenaire programma zijn er in totaal 10 kennissessies. Security Delta (HSD) organiseert de kennissessie 'Is jouw digitale deur goed op slot'. Tijdens deze sessie vertellen Anne Visser (HSD), Pepijn Vissers (Chapter8) en Vincent Stittelaar (Politie) ondernemers waar kansen en dreigingen liggen in cyberweerbaarheid en digitale veiligheid. 

 

Dit kennissessie maakt onderdeel uit van het HSD programma 'Cyberkracht' met als doel MKB cyberweerbaarder te maken

Betrokken HSD partners