Cyber Mission Neurenberg & Visit ITSA

Datum:
10 oktober 2023 - 12 oktober 2023
Locatie:
Neurenberg, Germany
Organisator:
InnovationQuarter, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Security Delta (HSD)

De missie naar Neurenberg van 10 – 12 oktober staat in het teken van het bezoek aan IT-SA, de grootste Europese IT security beurs en congres. Een mooie plek om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT-beveiliging te ontdekken, klanten te ontmoeten, samen te innoveren en nieuwe leveranciers te vinden.

 

Dit is dan ook de reden dat het Partners for International Business (PIB) Programma Duitsland ook aanwezig is. Tijdens het event zal de PIB als collectief met diverse standhouders het gesprek aan gaan om samenwerking en innovatie te bespreken.

 

Op dinsdagavond 10 oktober organiseert de PIB Duitsland een exclusief netwerkdiner voor genodigden. De PIB deelnemers zijn ook uitgenodigd voor de 8e editie van de Internationale Town Hall Meeting bij IT-SA op woensdag 11 oktober. Daar zullen diverse inspirerende sprekers het publiek meenemen in onder andere de laatste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement en het managen van cyber risico’s.

 

Een delegatie van PIB Duitsland is daarnaast ook te vinden bij de Qskills Security Summit op 9 oktober. Wil je ons bij deze summit of tijdens de IT-SA spreken? Neem contact met ons op!

 

De volgende PIB deelnemers nemen deel aan deze missie: HSD, InnovationQuarter, EclecticIQ, Guardian360, Secumailer, Consulaat-Generaal Munchen.

 

Betrokken HSD partners