Cyber in Zuidwest: Mbo Cyber Talent Event

Datum:
27 oktober 2023
Tijd:
10:00u - 14:00u
Locatie:
ROC Mondriaan Techniek Innovatie Huis, Tinwerf 10
Organisator:
ROC Mondriaan en Security Delta (HSD)

Tijdens de cybersecurity maand in oktober organiseren ROC Mondriaan Tinwerf en Security Delta (HSD) een uniek Mbo Cyber Talent Event. Het event biedt mbo-studenten de kans om hun kennis op het gebied van een loopbaan in cybersecurity te vergroten door middel van interessante masterclasses, interactieve workshops, een spannende mobiele cyber escaperoom en waardevolle netwerkmogelijkheden. Het evenement wordt geopend in het Techniek Innovatie Huis door wethouder Saskia Bruines. 

 

Het talentontwikkelingsevent biedt studenten een unieke gelegenheid om inzicht te krijgen in innovaties en loopbanen binnen de cybersecuritysector door middel van masterclasses, gegeven door Suzanne van Rijnbergen van Accenture, Jorrit van de Walle van Audittrail, Zawadi Done van Hunt & Hackett en Danny Swuste van de politie. De workshops stellen studenten in staat om hun opgedane kennis direct in de praktijk te brengen, terwijl ze praktische vaardigheden ontwikkelen om digitale bedreigingen effectief te kunnen aanpakken.

 

Mobiele Cyber Escaperoom

 

Een van de hoogtepunten van het evenement is de aanwezigheid van een mobiele cyber escaperoom. In deze uitdagende setting worden studenten gestimuleerd om samen te werken en hun analytische vaardigheden aan te scherpen, terwijl ze aan de tand worden gevoeld op het gebied van cybersecurity. Daarnaast krijgen de studenten de kans om in contact te komen met professionals uit de cybersecuritysector, waardoor ze waardevolle contacten kunnen leggen voor hun toekomstige carrière in deze dynamische sector.

 

Het event is toegankelijk voor ROC Mondriaan studenten. 

 

react kvw 2

Betrokken HSD partners