V&J Congres: Innovatie aan zee, Samenwerken aan een veilig en rechtvaardig Nederland van morgen

Datum:
27 november 2014
Tijd:
10:00u - 18:00u
Locatie:
Zuiderstrandtheater, Den Haag
Organisator:
Ministerie van Veiligheid en Justitie

Slimme blusrobots, grenscontrole door middel van een irisscan, de inzet van burgers bij opsporing en het dateren van blauwe plekken: de innovatiekracht van de Nederlandse veiligheid- en justitiesector is groot. Het is het resultaat van slim samenspel tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid. Deze innovatiekracht is essentieel om ons land veilig en rechtvaardig te houden.

 

 27 november: Innovatie aan zee  
Op 27 november komt publiek, privaat en wetenschap bij elkaar om op het congres ‘Innovatie aan zee, Samenwerken aan een veilig en rechtvaardig Nederland van morgen’ innovatie in al haar verschijningsvormen te beleven en een stap verder te brengen. De Innovatieagenda, die het ministerie van Veiligheid en Justitie tijdens het congres presenteert, geeft hiervoor richting en focus.

 

Innovation Room
Bezoek tijdens het congres onder andere de Innovation Room: een etalage vol innovaties ontwikkeld voor of door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Laat u in de Innovation Room inspireren tot meer innovatie in uw eigen werkomgeving.

 

Aanmelden
Binnenkort volgt er meer informatie over het programma. U kunt zich nu alvast aanmelden voor het congres op www.congresinnovatieaanzee.nl. Deelname is gratis.

Betrokken HSD partners