Sessie Samenwerken en Innoveren met Ministerie van Defensie

Datum:
26 september 2022
Tijd:
11:30u - 13:00u
Locatie:
HSD Campus
Organisator:
Ministerie van Defensie & HSD Office

Aanmelden niet langer mogelijk.

 

Maak kennis met de Cyber Innovation Hub tijdens de sessie Samenwerken en Innoveren met het Ministerie van Defensie op maandag 26 september aanstaande op de HSD Campus!

 

Tijdens deze bijeenkomst presenteert de Cyber Innovation Hub zich aan het Nederlandse veiligheidscluster, krijg je uitleg over hoe innovatieve bedrijven met het ministerie kunnen samenwerken en legt het Ministerie van Defensie hun vijf innovatieprogramma’s voor.

 

Het Ministerie van Defensie staat voor velen bekend als zowel de eerste als laatste verdedigingslijn voor de belangen van Nederland en bevriende landen. Ter voorkoming of het oplossen van conflicten of verlichten van crisissituaties. Dit soort situaties vragen om een organisatie die op hoog niveau acteert, innoveert en samenwerkt. Voor het ministerie is zorgvuldigheid in het selecteren van partners en het in acht nemen van vertrouwelijkheid dan ook zeer belangrijk. 

 

Zowel voor Defensie als voor innoverende marktpartijen vormt deze combinatie van factoren een uitdaging om elkaar te vinden. Om die reden is de Cyber Innovation Hub in het leven geroepen door het Ministerie van Defensie. En zijn ze al geruime tijd aangesloten als partner bij Security Delta (HSD). Eerder heeft dit geleid tot het innovatieprogramma Open Source Data Diode.

 

Heeft jouw organisatie een passende oplossing die interessant kan zijn voor het ministerie en ben jij benieuwd hoe je samen met Defensie kunt samenwerken? Dan is het belangrijk om te weten hoe dat in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten.

 

Meld je dan nu aan voor deze bijeenkomst! 

 

Programma

11:15 – Inloop

11:30 – Introductie Cyber Innovation Hub

11:50 – Hoe doe je zaken met het Ministerie van Defensie?

12:10 – Cases: vraagstukken de innovatieprogramma’s van de CIH

12:30 – Lunch

 

We sluiten de sessie af met een lunch. 

 

Let op: na registratie vindt een controle door Defensie plaats en deelname is dus afhankelijk van een definitieve bevestiging.

 

Betrokken HSD partners