Virtuele handelsmissie digitale economie Japan met staatssecretaris Keijzer

Date:
03 February 2021 - 05 February 2021
Location:
Online
Organised by:
RVO, Ministry of Economic Affairs and Climate Policy, Dutch embassy in Tokyo

Wilt u zakendoen in Japan en meer weten over dit land? Of wilt u nieuwe zakelijke contacten opdoen en uw bestaande contacten verstevigen? Neem dan van 3 tot en met 5 februari 2021 deel aan deze unieke virtuele handelsmissie met Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.

De missie is gericht op kansrijke sectoren in de digitale economie. U brengt een bezoek aan Japan, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. U krijgt meer informatie over de Japanse markt, u ontmoet online Japanse ondernemers en u krijgt de kans om uw kennis en netwerk te verbreden.

 

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in onderstaande sectoren:  

 

Smart industry

  • Industry 4.0
  • Digitalisering
  • Automatisering;
  • 3D-printing/additive manufacturing

 

Hoofddoelen van deze missie

Deze virtuele missie heeft 3 hoofddoelen:

 

Verkennen van de Japanse markt

Deze missie biedt u de ideale gelegenheid om de Japanse markt virtueel te ontdekken. U spreekt met betrokken partijen over de huidige ontwikkelingen in Japan.

 

Positionering Nederlandse organisaties

Door deel te nemen aan deze missie kunnen Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen hun positie als innovative solution providers verstevigen. Vooral op het terrein van smart industry, smart services en smart agriculture.

 

Bouwen van netwerken

In het programma is er volop ruimte voor het opbouwen van een relevant netwerk. Zo kunt u uw innovatieve oplossingen sneller ontwikkelen, de handel bevorderen en mogelijkheden voor R&D-samenwerking onderzoeken.

HSD Partners involved