Virtuele Expert Lunch

Date:
14 October 2021
Time:
11:00h - 13:00h
Location:
Online
Organised by:
Tesorion and De Nederlandsche Bank

Samen met Ramon van Ingen, betrokken bij het Cyberweerbaarheidsprogramma (Tiber) bij De Nederlandsche Bank, geeft Tesorion in deze virtuele lunch meer inzicht in hoe financiële instellingen kunnen testen of ze bestand zijn tegen geavanceerde cyberaanvallen en de gevolgen.

 

Werkt u in de financiële sector? Wilt u meer weten over het cyber dreigingslandschap en ontwikkelingen?

 

Schrijf u dan in voor de Virtuele Expert Lunch op 14 oktober. Het thema van deze lunchsessie is Intelligence Driven Protection. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaringen op basis van de ontwikkelingen in het dreigingslandschap en de gevolgen daarvan voor de cyberweerbaarheid van bedrijven. Cyber intelligence experts vertellen u meer over de huidige dreigingen en de impact die deze dreigingen kunnen hebben. Ramon van Ingen, betrokken bij het Tiber-programma bij De Nederlandsche Bank, zal meer inzicht geven in dit programma en hoe financiële instellingen kunnen testen of ze bestand zijn tegen huidige en geavanceerde cyberaanvallen. Verder zal er met de aanwezigen onderwerpen besproken worden over het gebruik van Threat Intelligence en hoe deze informatie helpt om bedrijven beter te beschermen tegen cyberaanvallen.

 

Agenda

  • 11:00 – 11:10 – Introductie van het programma en de sprekers
  • 11:10 – 11:30 – Setting the scene (InSights over het Dreigingslandschap)
  • 11:30 – 11:50 – Het Tiber programma (DNB door Ramon van Ingen)
  • 11:50 – 12:20 – Onze visie op Intelligence Driven Protection
  • 12:20 – 12:45 – Round table discussie
  • 12:45 – 13:00 – Afsluiting

In een separate e-mail zal er nog om uw adres gevraagd worden, zodat op 14 oktober een lunchbox bij u kan worden bezorgd. Uiteraard bent u niet verplicht uw adres door te geven, in dat geval ontvangt u geen lunchbox.

HSD Partners involved