Themamiddag Bewustwording Informatiebeveiliging

Date:
03 March 2020
Time:
13:00h - 17:00h
Location:
Centraal Nederland, rondom Utrecht. Exacte locatie volgt na inschrijving.
Organised by:
BeOne Development

BeOne Development nodigt je met veel genoegen uit voor de themamiddag bewustwording informatiebeveiliging. De themamiddag is georganiseerd door en voor ziekenhuizen en is volledig gericht op de menselijke factor van informatiebeveiliging en privacy.

 

Informatiebeveiliging en privacy staan al jaren op de prioriteitenlijst van ziekenhuizen. De menselijke factor speelt daarbij een belangrijke rol, maar is ook het minst concrete en grijpbare aspect van informatiebeveiliging. BeOne Development organiseert samen met een aantal ziekenhuizen een speciale ‘human factor’ themamiddag met case studies en discussie over bewustwording in ziekenhuizen. Tijdens de themamiddag presenteren een aantal ziekenhuizen hun eigen aanpak, geeft de Autoriteit Persoonsgegevens een overzicht van datalekken van de afgelopen jaren en gaat in op de leermomenten. Aan het einde van de middag discussiëren we met elkaar over de ideale aanpak en de behoeften als het gaat om het creëren van een positieve security cultuur. 

 

Doelgroep

CISO’s en functionarissen verantwoordelijk voor informatiebeveiliging, privacy en security awareness van ziekenhuizen.

 

Kosten

Deelname is gratis, maar bij een ‘no show’ of afzegging korter dan 2 werkdagen voorafgaand aan het event brengen wij € 150 in rekening.

 

Voor meer info en het programma, klik hier.