Symposium Ondermijning

Date:
27 May 2021
Time:
10:00h - 11:00h
Location:
Online
Organised by:
InnovationQuarter, Meld een Vermoeden & HSD Office

InnovationQuarter, HSD Office en Meld een Vermoeden slaan de handen in één en organiseren een online symposium over innovatie in de aanpak van ondermijning. U bent van harte uitgenodigd. Het thema ondermijning staat intussen hoog op de agenda’s van meerdere overheden waardoor samenwerking en het delen van kennis essentieel is. Gedurende dit symposium zullen wij verschillende gasten met diverse achtergrond ontvangen om bij te praten over verschillende onderwerpen binnen het thema ondermijning.

 

Voor wie?

Het symposium is interessant voor professionals van (semi)overheden en hun partners, innovatoren, privacy en IT deskundigen.

 

Wat is het doel?

Het doel van het symposium is om kennis uit te wisselen en vraagstukken te bespreken met prominente experts die actief zijn in de aanpak van ondermijning.

 

Programma

Gasten als Pieter van de Stadt (Burgemeester Lansingerkand), Jolijn Broekhuizen (onderzoeker Bureau Broekhuizen) en Viresh Jagesser (CEO Meld een Vermoeden) gaan met elkaar in gesprek onder leiding van dagvoorzitter Joris den Bruinen (Directeur HSD). Overige gasten worden in de aanloop naar het symposium bekend gemaakt.

 

Wat komt er aan bod?

Onderwerpen als samenwerking en informatie-uitwisseling tussen (semi)overheden, innovatie in het veiligheidsdomein, lokale aanpak van ondermijning door gemeenten en de wetenschappelijke kijk op meldingsbereidheid van burgers komen tijdens het symposium aan bod. 

HSD Partners involved