Operatie Volt

Date:
27 March 2021
Location:
DeFabrique Westkanaaldijk 7 3542 DA Utrecht
Organised by:
Politie en het Ministerie van Defensie

In 2020 was het fysiek niet mogelijk, daarom gaan we dit jaar voor digitaal: de politie en Defensie slaan de handen ineen voor Operatie Volt Digital, een online event op 27 maart. Twee spannende organisaties die op IT-vlak voor grote uitdagingen staan waarbij jouw bijdrage het verschil kan maken. Mis dit daarom niet, schrijf je in voor het event en verrijk je kennis over cybersecurity en cyberwarfare!

 

Het afgelopen jaar zorgde cybercrime wederom voor veel krantenkoppen. Zo werd het Europees Geneesmiddelenbureau EMA het slachtoffer van een cyberaanval en leidde de EncroChat-kraak door de politie tot arrestaties. Daarnaast is ook het risico op een aanval op privé-apparaten toegenomen, onder andere door het vele thuiswerken als gevolg van de lockdown. Tijdens Operatie Volt krijg je het verhaal achter de krantenkoppen mee, en een uniek beeld van waar de politie en Defensie op IT-gebied mee bezig zijn.

 

Programma

Er staat een uitgebreid en divers programma klaar voor 27 maart, met sprekers van zowel de politie als van Defensie. Tijdens het programma kun je talks volgen met onderwerpen zoals open source intelligence (osint), Hansa Market (ooit onderdeel van het darknet), datascience, mobile kill chain en digitale opsporing.

 

Locatie

Je volgt het event digitaal, dus geheel corona-proof. Let op: Operatie Volt kan alleen worden bijgewoond op een desktop (laptop of pc). Zodra je je ticket hebt bemachtigd, krijg je een bevestiging. De rest wijst zich vanzelf.

 

Tickets

Wil je hierbij zijn? Bemachtig dan snel je ticket!

 

 

HSD Partners involved