NIDV Exhibition Defence & Security

Date:
18 November 2020 - 19 November 2020
Time:
13:30h - 17:00h
Location:
Online
Organised by:
Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid

De NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) 2020 is hét grootste exclusieve evenement van de Defensie- en Veiligheidsindustrie (DVI) in de Benelux. De NEDS vindt dit jaar plaats op 19 november. Het jaarlijkse evenement van de NIDV wordt voor de 32ste keer georganiseerd en staat bekend als dé plek waar industrie en de overheid elkaar vinden. Ruim 2.500 bezoekers van Defensie, overheid, industrie en internationale vertegenwoordigers komen er samen om te netwerken en nieuwe contacten op te doen.

 

Op 9 november vindt de NEDS 2020 Digital Startup Day plaats. Deze dag staat in het teken van nieuwe ondernemingen en technologische toepassingen voor veiligheid waarbij een aantal gespecialiseerde breakouts en matchmakingsessies .

 Op 18 en 19 november wordt een vol programma geboden: talloze break-outsessies, roundtables en tot slot een spectaculair Main Event. Ook stellen wij u vol in staat om uw organisatie onder de aandacht te brengen. Via digitale stands, matchmaking, side-events en expert panels kunt ook dit jaar alles uit de NEDS halen.