ESET Security Days

Date:
23 September 2021
Time:
14:00h - 16:25h
Location:
Online
Organised by:
ESET

Onze toekomst wordt steeds digitaler, daarom moeten we de digitale vooruitgang beschermen

Hoe zorgt u ervoor dat uw digitale toekomst veilig is? Wat zijn de digitale dreigingen die we in de toekomst kunnen verwachten? De dreigingen van vandaag zijn bekend, maar de dreigingen van overmorgen zijn onzeker. Om vooruitgang te blijven boeken moet onze digitale toekomst worden beschermd.

 

Door naar de toekomst te kijken kunnen we potentiële uitdagingen identificeren en ons daarop voorbereiden. Aan de hand van herkenbare business cases duiken we de diepte in en bespreken we de uitdagingen van de toekomst en hoe andere bedrijven hun vooruitgang bescherm(d)en in crisistijden.

 

"Security is never a goal, protecting the business itself is."

In onzekere tijden moeten bedrijven zichzelf en hun bedrijfsvoering blijven ontwikkelen om te overleven. Net zoals de afgelopen anderhalf jaar, waarin veel bedrijven zichzelf opnieuw uit hebben moeten vinden om de crisis het hoofd te bieden. Wat zijn de cybersecurity uitdagingen waarmee zij te maken krijgen, of kregen, tijdens hun digitale transitie? En, hoe pakten zij dit aan? 

 

Deze tijd vraagt om vooruit te kijken, en te investeren in een veilig fundament en gedegen plan voor een veilige toekomst. Samen met de experts aan onze tafel gaan wij in gesprek over het thema 'Secure the Future'. Hoe moet zo’n plan er volgens onze gasten uit zien, welke dilemma’s komen daarbij kijken en hoe kunnen we samen werken?

 

Deze dialoog zal gevoerd worden met de belangrijkste veiligheidsdiensten van Nederland, het bedrijfsleven, en de wetenschappelijke sector.

 

Aan tafel schuiven de volgende gasten aan:

 

- Michiel Zwinkels (Openbaar Ministerie)

- Philipp Aman (Europol)

- Hans de Vries (NCSC)

- Hester Somsen (NCTV)

- Bas Dunnebier (AIVD)

- Bibi van den Berg (Universiteit Leiden)

- Sander van der Maden (Politie Nederland)

- Inge Bryan (Fox-IT)

- Job Kuijpers (EYE)

 

Ook discusieert een panel mee, samen met:

 

- Olaf van Haperen (Eversheds Sutherland)

- Renza Gruter (NCC Group)

- Michiel Steltman (DINL)

- Fred Streefland (Hikvision)

 

HSD Partners involved