Dahua Partner Day

Date:
01 December 2020
Location:
Online
Organised by:
Dahua Technology Co., Ltd.

Dahua Technology organiseert online partnerdag 2020 met 26 technologiepartners


Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende videogerichte slimme IoT-oplossing en serviceprovider, houdt op 1 december zijn online Dahua Technology Partner Day 2020. Het evenement is een perfecte gelegenheid om kennis te maken met het Dahua ECO systeem in de EMEA regio. 26 Technologiepartners komen met oplossingen op het gebied van beveiliging en IoT.


Dahua Technology organiseert partnerdag 2020 met 26 technologiepartners. “Smarter Together” is het centrale thema van de Dahua Technology Partner Day 2020. In totaal zullen 26 vooraanstaande Dahua-partners samenkomen om hun kennis en expertise te delen over de ontwikkeling van beveiligings- en IoT-toepassingen voor verschillende markten. Dit online-evenement zal dienen als een technologisch en commercieel centrum voor eindgebruikers en systeemintegratoren uit verschillende markten, variërend van logistiek, verkeer en infrastructuur tot gezondheidszorg, detailhandel en woningen. Deelnemers kunnen zich gratis registreren voor alle keynotes van de partner. In de partnerhub kunnen deelnemers chatten met technologiepartners, zakelijke kansen of technische uitdagingen verkennen en de nieuwste productinformatie krijgen.


Het evenement begint met een openingstoespraak door Dhr. Jason Zhao, Dahua VP & General Manager van Overseas Business om te introduceren hoe Dahua Technology en haar technologiepartners samen slimmer worden en zo slimmere oplossingen formuleren. 26 partners presenteren hun oplossingen in een groot auditorium in zes verschillende break out rooms. Onder andere Axxonsoft, Qognify, Ivideon, TechnoAware, Vaelsys, A.I. T ech, Optex, Eagle Eye Networks s namen deel aan de offline partnerdag van 2019 en hebben door de Partner Day van vorig jaar veel bekendheid en zakelijke kansen kregen.


Geïntegreerde oplossingen die zijn ontwikkeld door zowel Dahua Technology als zijn partners zullen tijdens het evenement worden getoond, wat zeker de interesse van toeschouwers zal wekken, aangezien ze met een grotere veelzijdigheid voldoen aan de verschillende behoeften van systeemintegrators en eindgebruikers.


“De Partnerdag van 2019, gehouden op 26 september in Estadio Wanda Metropolitano, Madrid, was een succes met de deelname van veel van onze partners. 2020 is echter een uitdaging vanwege COVID-19. We verplaatsen de partnerdag naar een online evenement om de gelegenheid om samen te komen te behouden. Tijdens het evenement krijgen toonaangevende representatieve bedrijven in de wereldwijde beveiligingsindustrie en de IoT-industrie de kans om hun inzichten in de nieuwste beveiligingstoepassing te presenteren en ook na te denken over de huidige uitdagingen in de branche ”, zegt Dhr. Jiaqi Gao, Overseas Marketing Director bij Dahua Technology . "De aanwezigen krijgen de kans om beveiligingsspelers op de markt te ontmoeten en nieuwe en diverse zakelijke kansen te creëren"


Toegewijd aan zijn missie van "Een veiliger samenleving en slimmer leven mogelijk maken", zal Dahua Technology blijven vasthouden aan de kernwaarde van "klantgericht" en de markt voorzien van slimme geïntegreerde beveiligingsoplossingen, -systemen en -diensten om waarde te creëren voor stadsoperaties , bedrijfsbeheer en consumenten.