Cybersecurity Insights: Interactieve Sessie over NIS2 en OT Security

Date:
17 September 2024
Time:
13:00h - 17:00h
Location:
HSD Campus
Organised by:
Security Delta (HSD) & IT Circle Nederland

Cybersecurity Insights

 

Het afgelopen jaar volgden ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity elkaar in hoog tempo op. Ook in het komende jaar verwachten onze organisaties optimale (cyber)weerbaarheid te ontwikkelen. Om deze uitdagingen te overwinnen, is het cruciaal om kennis en ervaringen te delen met gelijkgestemden binnen het ecosysteem.

 

Daarom organiseren Security Delta (HSD) en IT Circle Nederland in samenwerking een event dat dient als springplank voor een CISO Platform, gericht op CISO’s en andere stakeholders zoals CIO’s en IT managers. Beide organisaties beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen die van belang zijn voor professionals binnen dit ecosysteem, en hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van experts.

 

Op deze middag (13:00-17:00) gaan we in gesprek over o.a. de praktische implementatie van de naderende NIS2, en uitdagingen op het gebied van Operational Technology (OT) Security. Experts uit het vakgebied delen hun inzichten, en er is ruimte voor CISO’s en andere stakeholders zoals CIO’s en IT managers om met elkaar in discussie te gaan over best practices en mogelijkheden tot samenwerken. Na afloop is er volop ruimte om elkaar beter te leren kennen tijdens een netwerkborrel.

 

De bekendmaking van de sprekers volgt snel. 

HSD Partners involved