HSD Café Smart Secure Cities

Date:
23 April 2019
Time:
16:00h - 18:00h
Location:
HSD Campus, Wilhelmina van Pruisenweg 104
Organised by:
The Hague Security Delta

Please note that registration for the HSD Café Smart Secure Cities is now closed. Should you have any question please contact us via events@thehaguesecuritydelta.com

 

Op 23 april organiseert The Hague Security Delta samen met de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Politie een Café met als thema: Smart Secure Cities. U bent van harte uitgenodigd hier aan deel te nemen.

 

In een ‘Smart City’ werken kennisinstellingen, overheden en bedrijven samen om de veiligheid te bevorderen, de economie te versterken en de leefbaarheid te vergroten. Maar hoe kunnen deze partijen cros-sectoraal en op een slimme manier samenwerken? En welke veiligheidsvraagstukken kunnen hiermee opgelost worden?

 

Om deze vraag te beantwoorden heeft HSD een duidingsrapport gemaakt naar de kansen en uitdagingen van Smart City technologieën voor stedelijke veiligheidsvraagstukken van nu en in de toekomst. Dit rapport, uitgevoerd door TNO en Van Aetsveld, wordt tijdens het HSD Café gepresenteerd en uitgereikt.

 

Dit HSD Café is in het bijzonder interessant voor:

  • Beslissers en programmamanagers binnen de overheid en het bedrijfsleven
  • Partijen die Smart City oplossingen bieden of hier onderzoek naar doen
  • Probleemeigenaren van complexe veiligheidsvraagstukken die benieuwd zijn wat Smart City oplossingen kunnen betekenen
  • Bestuurders van veiligheid in steden

 

Programma

15:30 – 16:00 Inloop

16:00 – 16:05 Welkom HSD

16:05 – 17:00 Inhoudelijke verdieping

17:00 – 17:30 Interactieve break-out sessies

17:30              Borrel

 

Non-Dutch speakers please note: the main language for the HSD Café will be Dutch. This means that most presentations will be given in Dutch. However, non-Dutch speakers are more than welcome to the discussions as well. 

 

HSD Partners involved