Smart Safety & Security Talks

Date:
28 March 2024
Time:
13:00h - 14:00h
Location:
Online
Organised by:
Impact Coalitie Safety & Security (ICSS)

Laat je inspireren door de nieuwe online Smart Safety & Security Talks, georganiseerd door ICSS.  De eerste sessie vindt plaats op donderdag 28 maart, van 13.00 - 14.00 uur.  Gedurende dit uur zullen er boeiende inzichten gedeeld worden, gebaseerd op de kennis die ICSS heeft opgedaan, en de actuele trends waar ICSS en haar partners bij betrokken zijn.  

 

Op het programma staan Sascha Hoogendoorn van de TU Delft en Jeroen Steenbakkers van Argaleo, zij zullen inzicht geven in de mogelijkheden van 'het voorspellen van menselijke bewegingsstromen op basis van historische data, zodat je effectief aan crowd management kunt doen'. Met behulp van Artificial Intelligence/Machine Learning algoritmes en een sterke visualisatie tool is getracht de vele data die gemeenten hebben om te zetten in handige informatie ten behoeve van crowd management.

 

Deze sessies zijn bedoeld voor ambtenaren van de overheid en zijn interessant voor iedereen die werkt aan vraagstukken rondom smart technologie en/of veiligheid.

 

Heb je vragen of een specifiek vraagstuk dat je graag behandeld zou zien door ICSS? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@veiligesmartcities.nl.

 

Noteer alvast in de agenda, de volgende sessie van Smart Safety & Security Talks vindt plaats op donderdag 25 April.

 

Meer info:

Emeralds Project

European project Emeralds

 

 Smart Safety Security Talks 01.280324