Smart Safety & Security Talks - Drones

Date:
13 June 2024
Time:
13:00h - 14:00h
Location:
Online
Organised by:
Impact Coalitie Safety & Security (ICSS)
Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door de Impact Coalitie Safety & Security (ICSS), staat het opdoen van inspiratie van technologische trends op het gebied van veiligheid centraal. Bovendien is er ook genoeg gelegenheid om met elkaar te netwerken.
 
Op donderdag 13 juni staat de inzet van drones Beyond Visual Line of Sight (BVLOS) voor politiewerk centraal. Waar kan het voor worden ingezet? Hoe zit het met de technologie, wetgeving en ethische afwegingen? Remco Aagtjes, Operationeel Specialist bij Politie Nederland, neemt ons mee in de ervaringen met BVLOS en visie op de toekomstige ontwikkelingen.
 

Praktische informatie:

  • Datum: 13 juni
  • Tijd: 13:00 tot 14:00
  • Locatie: Online
Voor wie: deze editie van de Smart Safety & Security Talks is bedoeld voor ambtenaren van de overheid die aan vraagstukken rondom smart technologie en/of veiligheid werken. Stuur deze uitnodiging vooral door aan personen waarvan jij denkt dat deze sessie interessant voor is. 
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merel Heijke via telefoonnummer 06-40754123 of per e-mail via info@veiligesmartcities.nl.
 
Uitnodiging Smart Safety Security Talks Event 12