Digital Experience 2021

Date:
06 October 2021
Time:
09:00h - 16:00h
Location:
Van der Valk Hotel Utrecht & Online
Organised by:
DataExpert

Bij deze nodigt DataExpert u uit voor Digital Experience 2021 – het jaarlijkse congres op het gebied van misdaadbestrijding, fraudebestrijding en de strijd tegen cybercrime.

De misdaad-, fraude- en cybercrime wereld ontwikkelt constant en verandert razendsnel. Nieuwe producten en geavanceerde technologieen worden wereldwijd ontwikkeld door onze partners. Te zorgen dat onderzoekers en analisten op de hoogte blijven van de nieuwste must-haves in de industrie, is een van de belangrijkste focuspunten bij het organiseren van het jaarlijkse Digital Experience evenement. 

Bekijk hier het programma.

Tijdens Digital Experience komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: Mobile Forensics, Cloud Forensics, Video Forensics, Cyber Crime, Cyber Security, Analytics, Data Analytics, Financial Economic Crime, OSINT, Investigations, Training en nog veel meer!

Tijdens de 2021 editie is Digital Experience nog groter met nog meer interessante sessies dan vorig jaar! Er zijn 35 sessies, 30 nationale en internationale sprekers en een digitale partner pagina met ongeveer 25 digitale stands.  

Neem deel aan Digital Experience 2021 voor unieke kennis- en gebruikerssessies over diverse trends, de nieuwste oplossingen, trainingen en gebuikerssessies. Een vol en gevarieerd programma voor inspiratie en het delen van kennis en ervaring met uw collega's.

Registration

DataExpert dit jaar een hybride event. Het event vind plaats in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Sommige sessies zullen virtueel gepresenteerd worden, sommige sessies worden live vanuit de locatie gepresenteerd. Tijdens de registratie voor Digital Experience kunt u aangeven of u ons live bezoekt, of digitaal.

DataExpert volgt de RIVM richtlijnen en mochten die veranderen, brengen zij u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

U kunt zich vanaf nu registreren voor dit unieke event. Na registratie ontvangt u een bevestigings email. Een paar dagen voor het event ontvangt u nogmaals een email met uw persoonlijke inlog gegevens.

HSD Partners involved