Conferentie Cybersecurity - Postponed due to Corona

Date:
26 March 2020
Time:
18:30h - 20:30h
Location:
De Kuip Van Zandvlietplein 1 3077 AA Rotterdam.
Organised by:
Gemeente rotterdam
De wereld verandert. Alles wordt steeds meer digitaal. Een leven zonder smartphone, computer en internet is ondenkbaar. We zijn meer dan ooit verbonden met elkaar. Dit biedt nieuwe kansen, maar leidt ook tot nieuwe risico’s. Ook criminelen maken gebruik van digitale middelen. 
 

Maar liefst één op de vijf ondernemers wordt slachtoffer van digitale criminaliteit! Phishing en ransomware komen op dit moment het meest voor. Digitale criminaliteit is de snelst groeiende vorm van misdaad en het schadebedrag is ruim 10 miljard euro per jaar, terwijl deze vorm van criminaliteit in veel gevallen voorkomen kan worden. Ook u kunt voorkomen dat u slachtoffer wordt. Kom naar deze conferentie en leer u digitaal te beveiligen! Tijdens de conferentie cybersecurity krijgt u praktische handvatten om de digitale veiligheid van uw organisatie te vergroten. Deze conferentie is ook interessant voor uw medewerkers. Zij kunnen door een begrijpelijke vergissing of misleiding onbedoeld uw organisatie tot slachtoffer maken.


Programma

18.30 uur: inloop (inclusief broodjes en warme snacks)
19.00 uur: opening door Dave Maasland, CEO ESET, De 1ste stap naar digitale veiligheid; een bewuste aanpak
19.10 uur: Ransomware & Phishing, hoe dreigingen van gisteren de problemen van morgen zijn
19.40 uur: de impact van Ransomware & Phishing binnen MKB, het verhaal van een slachtoffer via Fraudehelpdesk Nederland
20.15 uur: interactieve presentatie
20.30 uur: netwerkborrel en informatiemarkt

 

Deelname is gratis en de inschrijving is geopend tot 19 maart 2020. Schrijf dus tijdig in, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.