CISO/CIO Leiderschap congres

Date:
18 November 2020
Time:
15:00h - 17:30h
Location:
Online

 Hoe pak jij je rol op als CISO of CIO? Is communicatie en leiderschap belangrijker dan techniek? En welke uitdagingen en dreigingen zijn er binnen jouw organisatie? De HSD nodigt je graag uit voor het online CISO/CIO Leiderschap minicongres op woensdag 18 november 2020, om hier verder over door te praten.

 

In dit interactieve online minicongres onderzoeken wij samen wat CISO’s/CIO’s kunnen doen om hun organisatie succesvoller met dreigingen om te laten gaan. En werken wij verder aan het thema CISO en Leiderschap. Ardie Kleijn, Senior adviseur security/CISO bij de Nationale Politie en Elsine van Os, oprichtster en CEO van Signpost Six leiden het congres in met hun keynotes. In de breakouts gaan zij de interactie met je aan. Daarnaast bieden we een interactieve breakout-sessie met Werner Overdijk, directeur Crisisplan, over crisisbeheersing.

 

Online Programma

15:00 Opening en inleiding door Peter Zinn

15.05 Keynote, Elsine van Os 

15.25 Break

15.30 Keynote, Ardie Kleijn 

15:50 Break 

15:55 Interactieve breakout ronde 1

16:20 Interactieve breakout ronde 2

16:45 Interactieve breakout ronde 3

17:10 Conclusie en afsluiting

17:15 Netwerken

17:30 Einde

 

Sprekers / break-out leiders

  • Ardie Kleijn, Senior adviseur security/CISO bij de Nationale Politie
  • Elsine van Os, Founder en CEO van Signpost Six 
  • Werner Overdijk, Directeur CrisisPlan

 

 

Aanmelden
Ben je CISO/ CIO, meld je aan! Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt, laat het ons weten! Voor meer informatie over het congres kan je contact opnemen met peter.zinn@thehaguesecuritydelta.com.

 

Wij zien je graag tijdens deze inspirerende online bijeenkomst op woensdag 18 november a.s.!

 


Note for non-Dutch speakers: the language of the event is Dutch. Non-Dutch speakers are welcome to come and participate as well.

HSD Partners involved