TEDAS

Cyberweerbaarheid is inmiddels een zaak van de boardroom. Het is noodzaak om maatregelen in lijn te brengen met de geïdentificeerde risico’s Tedas helpt hierbij en werkt voor klanten binnen het opsporings- en inlichtingen & veiligheidsdomein van de Nederlandse overheid en leveranciers van vitale infrastructuur. Deze klanten zijn gehouden aan de zwaarste informatiebeveiligingseisen, zoals het Defensie Beveiligingsbeleid (DBB), Baseline Informatiebeveiliging Overheid(BIO) en/of Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen(WBNI).

 

Bastion

Conform deze wet- en regelgeving is koppeling met het internet niet of onder zeer strenge voorwaarden beperkt toegestaan. Omdat (operationele) klantbehoeften meer mogelijkheden vereisen heeft Tedas een modulaire architectuur ontwikkeld, genaamd Bastion. Met Bastion beschikt de klant over een gesegmenteerde zero trust omgeving waarbinnen het mogelijk is om hoog gerubriceerde informatie te ontvangen, te verrijken en/of te verzenden.

 

Fusion

Commando en Controle systemen, sensoren, (I)oT voorzien de (alarm)centrale en de betrokken mensen in het veld van vertrouwelijke informatie om centraal vanuit een beeld beslissingen te kunnen nemen voor de operationele acties. Problemen die bij traditionele systemen nog altijd veel voorkomen zijn een gebrekkige communicatie en interactie tussen informatiebronnen en -ontvangers, een overkill van nutteloze data en een vertraagde dataoverdracht door gebrek aan bandbreedte of capaciteit. Met Fusion, en haar meldkamer specifieke oplossing, Uniscope, biedt Tedas u een oplossing waarmee u het commando en controle proces robuust, veilig en snel kunt inrichten.  Alle gebruikers werken samen vanuit een betrouwbaar real-time algemeen gemeenschappelijk operationeel beeld.