HSD Café: Subsidiewijzer 2021

Datum:
04 februari 2021
Tijd:
15:00u - 16:00u
Locatie:
online

Subsidie aanvragen binnen de securitysector? Hoe doet u dat en wat zijn de mogelijkheden voor uw organisatie? Het subsidielandschap verandert constant, waarbij passende subsidieregelingen niet altijd makkelijk gevonden worden. Een overzicht hebben om tijdig in te kunnen spelen op subsidiemogelijkheden kan de kansen voor uw organisatie vergroten.

 

HSD signaleert veel subsidieregelingen die interessant zijn voor de securitysector. Het consultancybureau Leap, gespecialiseerd in subsidies, heeft in opdracht van HSD de laatste maanden het subsidielandschap in kaart gebracht in een subsidiewijzer van de meest relevante regelingen voor ons netwerk. Met behulp van de Subsidiewijzer 2021 en factsheets per regeling hoopt HSD verandering te brengen in uw kennis van subsidiemogelijkheden.

 

Dit HSD Café markeert de lancering van de Subsidiewijzer 2021. Het HSD Café Subsidiewijzer 2021 is een unieke gelegenheid om aan het begin van het jaar een beeld te krijgen van de mogelijkheden in 2021. Behalve een schets over de komende kansen is dit HSD Café ook een goed moment om vragen te stellen over bijvoorbeeld de beste aanpak, wat de meest voorkomende knelpunten zijn bij aanvragen en de mogelijkheden om hulp te krijgen bij het opstellen of indienen van een aanvraag. 

 

Programma 

15.05 – 15.25 uur: Presentatie subsidiewijzer

15.25 – 15.55 uur: Vragen over het aanvragen van subsidies 

15.55 –16.00 uur: Dank en afronding

 

 

Sprekers en het verdere programma worden nader bekendgemaakt.

 

Note for non-Dutch speakers: the language of the event is Dutch. Non-Dutch speakers are welcome to come and participate as well.

 

 

Betrokken HSD partners