Business Week Noord-Amerika - Cyber Security

Datum:
12 december 2019
Locatie:
World Trade Center, Rotterdam
Organisator:
RVO, Ministerie BZK, Innovation Quarter, OostNL, Rotterdam Partners, Brainport Eindhoven, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), Limburgse Ontwikkelingsmaatschappij (LIOF), Economic Board Utrecht

De handelsverdragen met Canada en Mexico bieden nieuwe kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. In grote delen van de Verenigde Staten is een progressieve omwenteling gaande, waarbij men opschuift naar een duurzame economie, een vooruitstrevend klimaatbeleid en energietransitie. Daarnaast wordt stevig geïnvesteerd in onder andere modernisering van de landbouw en voedselproductie, gezonde voeding, een betere en patiënt gerichte gezondheidszorg.

 

De Business week Noord-Amerika biedt Nederlandse bedrijven een unieke kans om met een uitgebreid en divers netwerk in contact te komen. U ontmoet vertegenwoordigers van ervaren bedrijven, sectorspecialisten, private ondersteuners en een groot aantal medewerkers van handelsafdelingen van Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Na plenaire presentaties en break-out sessies op specifieke onderwerpen, kunt u tijdens een-op-eengesprekken uw specifieke vragen en/of plannen voor (een van) deze landen bespreken met specialisten op het gebied van marktbewerking, juridische- en visa aangelegenheden, handelsmedewerkers uit die landen en de regionale partners. De organisatie bestaat uit de publieke partners van Trade & Innovate NL, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij zorgen voor een goedgevuld programma met handige en praktische informatie-uitwisseling door onder meer experts, ervaren bedrijven en handelsmedewerkers. Uiteraard biedt de Business Week volop netwerkgelegenheid.

 

Op donderdag 12 december is het thema cyber security en duurzame stedelijke ontwikkeling en smart urban mobility.

Betrokken HSD partners