Dutch Security TechFund

Dutch Security TechFund

Het Dutch Security TechFund is Europa's nummer één investeringsfonds dat zich richt op early stage bedrijven en scale-ups actief in Cybersecurity en IoT Security-oplossingen.

Icon Dutch Security TechFund

Het fonds is in 2018 opgericht door TIIN Capital in nauwe samenwerking met InnovationQuarter'Holdingfonds Economische Investeringen Den Haag' (HEID) en KPN Venturesen is gevestigd op de HSD Campus.

 

Het fonds werd aanvankelijk gefinancierd door een groep informele beleggers, gevolgd door investeringen van InnovationQuarter, 'Holdingfonds Economische Investeringen Den Haag' (HEID) en KPN Ventures. Daarnaast investeert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat via de RVO Seed facility en investeren Investeringsfonds Groningen en Invest-NL ook mee.

 

Het fonds assisteert startups en scale-ups pro-actief met hun go-to-market strategie en internationalisering met hulp van voormalige ondernemers die ervaring hebben met het opschalen van technologiebedrijven. 

 

 

Bent u op zoek naar financiering om te groeien?

TIIN Capital is op zoek naar tech- en security innovators en ondernemers die de ambitie hebben om een van de wereldwijde marktleiders van morgen te worden. Bent u zo'n ondernemer en runt u een Cybersecurity startup of scale-up die financiering nodig heeft voor verdere groei? Stuur dan een email pitch naar aanvragen@tiincapital.nl of bel +31 30 225 12 21.

 

Voor de criteria en meer informatie over het Dutch Security TechFund, klik hier.