Cybersecurity Recruitment Seminar 2020 - Uitgesteld ivm Corona

Date:
23 March 2020
Time:
14:00h - 17:00h
Location:
HSD Campus
Organised by:
Cyber Security Academy, ROC Mondriaan, NCOI/Computrain, Security Academy NL, HSD

GEANNULEERD

In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus, wordt dit event op een ander moment in het jaar ingepland.

_________________________________

 

Wist u dat er onbenutte kansen zijn om de juiste cybersecurity professionals te werven? En dat er verschillende carrièrepaden bestaan voor alternatieve bronnen van talent? Tijdens het Cyber Security Recruitment Seminar op 23 maart op de HSD Campus krijgt u inzichten in het vervuld krijgen van cybersecurityfuncties, functieprofielen en -eisen, carrièrepaden naar en in het cybersecuritywerkveld en het behouden van cybersecuritytalenten. Dit en meer praktische handvatten worden tijdens het seminar aan u aangeboden.

Uit analyses blijkt dat organisaties cybersecurityfuncties lastig vervuld krijgen, talent wordt misgelopen en het vakgebied ‘onaantrekkelijk’ blijft. Ook zijn er verschillende nieuwe trends en ontwikkelingen die invloed hebben op de gewenste (functie)profielen van de toekomst. Het tekort aan cybersecuritytalent lijkt aan te houden, dus hoe ontwikkelen we onze huidige professionals, hoe behouden we ze en wie kunnen we omscholen naar dit vakgebied?

 

Programma
Tijdens het seminar krijgt u inzicht in:

  • Het cybersecuritywerkveld: schets van de verschillende rollen/functies
  • Beroepsprofielen cybersecurity en carrièrepaden
  • Trends en ontwikkelingen in onderwijs- en arbeidsmarkt
  • Competenties voor rollen
  • Relevante opleidingen, trainingen en certificeringen
  • Alternatieve bronnen van talent om eigen functies ingevuld te krijgen


Voor wie?
Het programma is gericht op zowel de probleemeigenaar (CISO, ISO, Hoofd IT) als de HR-functionaris (manager, recruiter, learning & development specialist) van een organisatie. Organisaties kunnen zowel aan de aanbod- als vraagzijde van cybersecurity zitten en zowel publiek als privaat zijn. Let op, voertaal is Nederlands.

Aanmelden
U kunt zich via bovenstaande button inschrijven voor het seminar van 23 maart 2020. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Let op: na aanmelding houden we qua catering rekening met u. Dus mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, wilt u dit dan doorgeven via: info@securitytalent.nl 

Het seminar wordt georganiseerd door HSD Office en gefaciliteerd door Cyber Security Academy, ROC Mondriaan, NCOI/Computrain en Security Academy Nederland.

HSD Partners involved