Business Week Noord-Amerika

Date:
09 December 2019 - 12 December 2019
Location:
Nieuwegein, Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Rotterdam
Organised by:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Innovation Quarter, OostNL, Rotterdam Partners, Brainport Eindhoven, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), Limburgse Ontwikkelingsmaatschappij (LIOF), Economic Board Utrecht

Wilt u zakendoen in de Verenigde Staten, Canada en/of Mexico? En heeft u nog informatie nodig om de juiste stappen te zetten? Kom dan van 9 tot en met 12 december naar de Business Week Noord-Amerika en krijg antwoord op uw vragen. Dit is hét internationaliseringsevent van het jaar voor deze regio, dus mis het niet.

 

Van 23 tot 28 februari vindt er ook een economische missie naar de RSA Conference in San Francisco plaats. InnovationQuarter en HSD, in samenwerking met RVO en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, organiseren hier een Holland IT Security House. Bij interesse in deelname, neem contact op met Isabel Barnhoorn via isabel.barnhoorn@innovationquarter.nl of The Hague Security Delta via bert.feskens@thehaguesecuritydelta.com.

 

De aftrap van het evenement vindt op maandag 9 december plaats in Nieuwegein met o.a. een ervaren panel van Nederlandse bedrijven dat een vestiging heeft opgezet of momenteel dat proces doorloopt. De ambassadeurs van Mexico, Canada en de VS zullen ook aan deze paneldiscussie deelnemen, waardoor u hen rechtstreeks vragen kunt stellen.

 

De overige dagen staan in het teken van een algemeen programma, netwerkmomenten en thema’s. Ze vinden achtereenvolgens plaats in Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Rotterdam. Tijdens de diverse break-out sessies op specifieke thema’s kunt u per land met diverse specialisten in gesprek gaan over aandachtspunten bij het zakendoen in de 3 landen. Ook kunt u aanpak, tips en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers. Daarnaast loopt er op alle dagen een uitgebreid netwerk rond. Daaronder bevinden zich 14 collega's van de handelsafdeling en de landbouwafdeling van de Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en de Netherlands Business Support Offices.

 

Voor meer info en het uitgebreide programma, klik hier.

 

 

HSD Partners involved