IBM Watson Summit 2017

Date:
14 June 2017
Location:
Johan Huizingalaan 763a, B-Amsterdam, Amsterdam
Organised by:
IBM

De Security Academy "Unlocked" van 14 juni vindt dit keer plaats op het IBM Watson Summit 2017 in Amsterdam. Deze staat in het teken van Security en Innovatie.

 

De Security Academy is als kennispartner een van de sprekers op dit event. Rick Strijbos, directeur Security Academy Nederland,  zal die dag een presentatie geven over Privacy & Security als “enabler” voor innovatie in de organisatie.

 

Cognitieve technologie verandert branches, bedrijven, beroepen – en dat gebeurt nu. Met Watson maakt IBM het eenvoudig om cognitieve technologie toe te passen in alle soorten organisaties, groot en klein. Uniek aan Watson is dat het supersnel kennis uit verbluffende hoeveelheden data kan halen. Ook uit de 80% ongestructureerde data die we nu niet benutten, zoals vrije tekst of beelddata.  

 

Cognitieve systemen zoals Watson redeneren, leren en helpen professionals betere beslissingen te nemen. Ze begrijpen menselijke taal en emoties, zodat je er ‘gewoon’ mee kunt praten. Daarmee is een nieuw tijdperk aangebroken: het tijdperk van cognitive business.  

 

Hoe wordt u een cognitive business?  

Ontdek op de Watson Amsterdam Summit hoe u Watson inzet om sneller betere resultaten te behalen. Er zijn workshops, demo’s, rondetafels en presentaties voor professionals in IT, Security en Finance.

•Doe inspiratie en ideeën op, gepresenteerd door experts en collega’s in uw vakgebied.

•Kijk verder dan de hype! Ontdek hoe organisaties aan de slag gaan met cognitieve oplossingen en toepassingen.

•Ontmoet collega’s en experts, deel ervaringen en inzichten en bespreek de kansen en mogelijkheden.

HSD Partners involved