Risk & Compliance Congres 2017

Date:
01 June 2017
Time:
12:00h - 21:15h
Location:
Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19 te 3744 KB BAARN
Organised by:
Risk & Compliancy Platform Europe

Op donderdag 1 juni aanstaande organiseert het Risk & Compliancy Platform Europe haar jaarlijkse Risk & Compliance congres op het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Het thema wat dit jaar centraal staat is “Bestrijding van Financieel Economische Criminaliteit”.

 

Lunchworkshop DataExpert & Netskope

Dit jaar zal ook DataExpert acte de présence geven. Wij organiseren een lunchworkshop in samenwerking met Cloud Compliancy leverancier Netskope. Tijdens deze sessie geven wij u meer inzicht hoe u een goede invulling geeft aan de realisatie van data-governance en –compliancy binnen het cloud-domein.

 

Wat voor clouddiensten worden er binnen uw omgeving gebruikt? Bent u volgens de “kleine lettertjes” nog steeds eigenaar en staat de data nog wel in Nederland? En met wie is deze data eigenlijk gedeeld, en voor hoelang?

 

We laten u zien hoe u inzicht kan krijgen in het cloud gebruik en welke mogelijkheid u heeft om hierop direct actie te ondernemen en daardoor risico’s met kritische bedrijfs- en persoonsgegevens kan mitigeren. Zo voorkomt u boetes, weet u kosten te besparen en geeft u invulling aan compliancy rondom de Wet Meldplicht Datalekken en de Algemene Verordening Gegevensbeheer.

HSD Partners involved