Innovatie Ontketend Smart Trade & Logistics!: Denk mee over de security van project JSF

Date:
25 January 2017
Time:
12:30h - 18:30h
Location:
Van Cleeffkade 15, 1431 BA Aalsmeer, Netherlands
Organised by:
Kamer van Koophandel

Haal meer uit Innovatie Ontketend Smart Trade & Logistics!

Innovatie Ontketend is hét innovatie-evenement waarin de innovatie-uitdagingen van het grootbedrijf en het oplossend vermogen van het mkb elkaar vinden.

 

Denk ook mee over de uitdagingen van het JSF-project op het gebied van security, bijvoorbeeld over:

1. Koppeling van logistieke systemen en toepassen van slimme & secure logistieke innovaties die je kunt gebruiken voor de JSF. 

2. Veilige technische integratie van het systeem in de supply chain. 

3. Een secure systeem voor de asset-visibility die op ieder moment kan rapporteren waar welk JSF onderdeel is.

 

Innovatie-uitdagingen van bedrijven staan centraal

Op het evenement op 25 januari worden de innovatie-uitdagingen door de bedrijven (uitdagers) gepitched. Na de pitches krijgt u op de Kennismakingsmarkt de gelegenheid om onder vier ogen uw idee/oplossing te delen met delen met de uitdagers. De uitdagers bepalen aan de hand van de door u ingebrachte oplossing of ze met u in zee willen gaan. Bekijk alvast deze uitdagingen.

 

Bekijk hier alvast de video van ons evenement van vorig jaar over Aerospace en Smart Industry, over samenwerking tussen grootbedrijf en mkb.

 

Innovatie ondersteuning

Op de informatiemarkt zijn diverse standjes aanwezig met interessante partners in het domein van innovatie. Stagaires, internationale uitdagingen, hulp bij octrooien in samenwerkingsverbanden, informatie en advies. Kijk op de pagina 'informatiemarkt' welke organisaties aanwezig zijn.

 

Programma

  • 12.30   Inloop en ontvangst
  • 13.30   Welkom  door KvK en dagvoorzitter Walther Ploos van Amstel (lector City Logistiek HvA) Ontwikkelingen in de logistiek, visie Walther Ploos van Amstel  
  • 13.45   Keynote Disruptive Logistics, Hans Cremer (Stichting IAM4U2): Hans Cremer heeft met zijn ABN AMRO Corporate Venturing achtergrond een portfolio aan radicaal innovatieve bedrijven opgezet en heeft zich de afgelopen twee jaar sterk gericht op wat hij noemt: 'gedeelde informatie positie' in diverse sectoren, waaronder de Handel & Logistiek.  
  • 14.15   Pitches van de uitdagers
  • 15.00   Kennismakingsmarkt, ontmoet de uitdagers
  • 17.00   Borrel
  • 18.30   Einde

HSD Partners involved