Speciale extra editie ICT-café e-Health

Date:
20 January 2017
Time:
09:30h - 16:00h
Location:
HagaZiekenhuis (Auditorium, inclusief foyer 1ste etage) Els Borst-Eilersplein 275 Den Haag
Organised by:
ICT-café

We gaan deze dag in op de ontwikkeling en implementatie van innovatieve technologie in (gezondheids)zorg en welzijn. Welke technologische mogelijkheden zijn er en hoe maak je hier zinvol gebruik van, of je nu zorg ontvangt of verleent? Deze vragen staan 20 januari centraal in het HagaZiekenhuis.

Op het programma staat onder meer een masterclass van Nicky Hekster van IBM, Technical Leader Healthcare & Life Sciences en IBM Watson-ambassadeur.  

 

Alleen naar de masterclass van Nicky Hekster is ook mogelijk!

Om 15.00 uur verzorgt Nicky Hekster, IBM Watson Health Technical Leader bij IBM én ambassadeur en adept van IBM Watson, een masterclass. Hij gaat in op de impact van zelflerende computersystemen op zaken als zorg en werk. In een wereld vol data, waar alles en iedereen gekoppeld is aan het Internet of Things, maakt cognitive computing het verschil. Zelflerende systemen doorgronden immense datastromen in milliseconden. En niet alleen feiten en cijfers, maar ook beelden, geluid, menselijke sentimenten en relaties. Ze redeneren zelf, leren continu en ondersteunen het nemen van complexe beslissingen. Ze brengen de toekomst naar het hier en nu

 

Het ICT-café smelt deze dag samen met de e-Health Steden Estafette. Het doel van de Estafette is om in verschillende steden opgedane kennis en ontwikkelingen over innovatieve technologie op het gebied van welzijn, gezondheid en zorg, met elkaar te delen. Het thema van de Estafette van 20 januari is ‘Vitaal Gezond Lang Thuis’. De bijeenkomst van deze dag is tevens de aftrap van de nationale e-Health week 2017.

 

HSD Partners involved