Security BootCamp

Date:
15 March 2017 - 16 March 2017
Time:
09:00h - 17:30h
Location:
Van Nelle fabriek Rotterdam Van Nelleweg 1 3044 BC ROTTERDAM
Organised by:
SecureLink Group

Over Security BootCamp

 

Security BootCamp is hét jaarlijkse evenement op het gebied van IT security in Nederland. Met sessies van technische, visionaire en bekende sprekers over onder andere dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging kunt u in één of twee dagen uw kennis uitbreiden.

 

Security BootCamp is interessant voor iedereen die dagelijks met IT security bezig is en als doel heeft zijn informatiebeveiliging en infrastructuur op het juiste niveau te brengen én te houden.

 

Op 15 en 16 maart 2017 kunt u sessies volgen van bekende en toonaangevende sprekers, waarbij visies, voorbeelden, actuele dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging de revue passeren.

Met op 15 maart een keynote van Wim Kuijken, Deltacommisaris en bestuursvoorzitter van The Hague Security Delta. In zijn speech zal hij dieper ingaan op de noodzaak tot investeren in digitale veiligheid.  

 

Take your security to the next level! Visit Security BootCamp, the leading IT Security event, to learn how to get and stay secure.

 

Voor meer informatie klik hier.

HSD Partners involved